Specialistische reiniging

Het belang van een specialistische reiniging

Het laten uitvoeren van een specialistische reiniging door SMBW aan de gevel van uw woning brengt heel veel interessante voordelen met zich mee. U kunt door het laten uitvoeren van een dergelijke reiniging namelijk rekenen op:

  • Een echt mooie uitstraling van uw gevel
  • Een zo optimaal mogelijke levensduur waardoor een nieuwe investering aanzienlijk langer kan worden uitgesteld
  • Deskundig advies van echte specialisten over welk type specialistische schoonmaak het meest geschikt is voor uw type gevel

Oppervlakkige schoonmaak is niet voldoende

Tijdens het voorjaar en de zomermaanden komt het bijzonder vaak voor dat mensen er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met hun gevel. Dat lijkt op het eerste zicht dan wel interessant, in werkelijkheid is het dat niet. Een oppervlakkige reiniging van uw gevel zal er namelijk wel voor zorgen dat de uitstraling van de buitenmuur wordt verbeterd, dat neemt niet weg dat er ook een meer doorgedreven onderhoud noodzakelijk kan zijn. Een dergelijke specialistische schoonmaak kan in principe uitsluitend worden uitgevoerd door een ervaren firma zoals SMBW. Voor het uitvoeren van een dergelijk onderhoud zijn immers niet alleen speciale producten, maar ook de nodige kennis en ervaring vereist.

Specialistische reiniging

Specialische reinigen

Graffiti verwijderen

Doorgedreven onderhoud van uw gevel

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, een oppervlakkige reiniging van uw gevel mag er dan wel voor zorgen dat deze er even wat mooier uit zal komen te zien, in principe is alleen een specialistische reiniging op lange termijn echt interessant. Indien u toch graag zelf het onderhoud voor uw rekening wenst te nemen kunnen we u alleen maar aanraden om rekening te houden met het type steen waar gebruik van wordt gemaakt in uw gevel. Verschillende reinigingsmethodes zoals bijvoorbeeld zandstralen kunnen uw gevel beschadigen met alle gevolgen van dien. Een specialistische aanpak door de medewerkers van SMBW kan dit uiteraard ook voorkomen.

Reiniging op maat van uw wensen

Het spreekt voor zich dat een specialistische reiniging steeds afhankelijk is van situatie tot situatie. Onze ervaren medewerkers controleren in eerste instantie altijd om welke type gevel het gaat. Op basis van de bevindingen tijdens deze controle wordt aangegeven welk type onderhoud het meest geschikt is. Hierdoor wordt schade aan de gevel voorkomen en bent u steeds verzekerd van een bijzonder kwalitatief eindresultaat. Mede omwille van onze specialistische aanpak maken op vandaag reeds bijzonder veel klanten gebruik van onze diensten. Hebt u eveneens interesse in het onderhoud dat wij voor u kunnen uitvoeren? Aarzel dan in geen geval en neem snel contact met ons op voor meer informatie!