‘s-Hertogenbosch

Levensduur van uw gevel in ‘s-Hertogenbosch verlengen

De gevel is één van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Dat is echter niet alles, het is ook één van de onderdelen die het meest intensief wordt blootgesteld aan de weerelementen. Het spreekt voor zich dat het zeer belangrijk is om de gevel van uw huis of kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch te voorzien van een passende bescherming en onderhoud. Wij van SMBW kunnen bijvoorbeeld voor u een doorgedreven specialistische reiniging uitvoeren waardoor niet alleen de uitstraling van uw gevel wordt verbeterd, maar deze daarnaast ook nog eens beter wordt beschermd. Wilt u de levensduur van uw gevel zo optimaal mogelijk houden? Dan is het uitvoeren van een periodieke gevelreiniging alvast geen overbodige luxe!

Een correcte behandeling van uw gevel

Indien u graag wenst dat uw gevel in ‘s-Hertogenbosch op gepaste wijze wordt gereinigd is het belangrijk om niet zomaar aan het zandstralen te slaan. Iedere gevel vereist een specifieke vorm van reiniging. Zandstralen kan bijvoorbeeld schade aan de steen veroorzaken en daar zit niemand op te wachten. Daar komt bij dat het bij de reiniging van uw gevel noodzakelijk is om niet alleen rekening te houden met de steensoort die is gebruikt, maar ook met bijvoorbeeld de aanwezige kozijnen en glazen. Kozijnen reinigen is van cruciaal belang om de uitstraling van uw gevel zo optimaal mogelijk te houden, maar dat geld ook voor glasbewassing. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat er heel wat bij komt kijken om uw gevel in ‘s-Hertogenbosch op gepaste wijze te kunnen reinigen.

Problemen met doorslaand vocht?

Veel woningen in ‘s-Hertogenbosch ondervinden vandaag de dag nog steeds problemen met doorslaand vocht. Dit is vocht dat zich van buitenaf een weg baant naar binnen in de woning. Dit type van vocht kan zeer eenvoudig worden verholpen door het laten hydrofoberen van uw gevel. Deze techniek zorgt er voor dat er een watervaste laag op de gevel wordt geplaatst die niet alleen toekomstige bekladding eenvoudig laat verwijderen, maar ook doorslaand vocht een hulp toeroept. Uw gevel in ‘s-Hertogenbosch laten hydrofoberen brengt nog enkele extra voordelen met zich mee, namelijk:

  • Het zorgt voor een versterkte isolatie
  • Zaken zoals mos en algen kunnen zich moeilijker manifesteren
  • Uw gevel wordt beschermd tegen nieuwe bekladding

Verwijderen van graffiti, geen probleem!

Tot slot bieden wij onze klanten uit ‘s-Hertogenbosch eveneens de mogelijkheid aan om aangebrachte bekladding zeer eenvoudig te laten verwijderen. Snel en efficiënt graffiti verwijderen is absoluut noodzakelijk om andere bekladders niet aan te trekken. Het is namelijk algemeen bekend dat bestaande bekladding andere vandalen aantrekt met alle gevolgen van dien. Hebt u te maken met bekladding op de gevel van uw huis in ‘s-Hertogenbosch en wilt u deze graag zo efficiënt mogelijk laten verwijderen, uiteraard zonder dat er schade ontstaat aan uw gevel? Geen probleem! Wij van SMBW weten hier wel raad mee!

's-Hertogenbosch

Gevelreiniging hoogbouw

’s-Hertogenbosch staalconstructie schoonmaken

Kozijn schoonmaken