Over ons

Familiebedrijf met een passie voor schoonmaak

In 1999 zijn Nico en Anita Jordaan gestart met Schoonmaak bedrijf Waalre. Zorg dragen voor de klant en met passie goed werk opleveren is altijd het uitgangspunt geweest. De klant en onze team van vaste medewerkers is erg belangrijk. Met ons gemotiveerde team van vaste medewerker kunnen wij onze klanten na tevredenheid bedienen.

Specialistische schoonmaak onder de naam van SMBW

Uit de vraag naar steeds specialistischer schoonmaak werk is SMBW geboren. Onder deze naam pakken wij de meest diverse schoonmaakklussen op. Als het vies is kunnen wij het schoonmaken ook op de moeilijk te bereiken locaties.

Onze medewerkers

Zonder ons enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zou SMBW zijn werk niet kunnen doen. Wij realiseren ons dat ter degen en investeren daarom ook in de opleiding en begeleiding van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn kundig en gaan buitengewoon professioneel te werk. Kortom wij zijn een gezond bedrijf met tevreden medewerkers en dat vertaalt zich terug in het werk dat wij leveren. Door interne kwaliteitsmetingen kunnen wij kwaliteit garanderen.

Staalconstructie schoonmaken