Maaseik

Het plezier van een echt mooie gevel in Maaseik

Wanneer u een nieuw huis heeft laten bouwen of u er voor heeft gekozen om een bestaande woning over te nemen, in beide gevallen is het zo dat u graag zo optimaal mogelijk van uw nieuwe woonst zult willen genieten. Dat is natuurlijk geen probleem, maar kan alleen wanneer deze ook over een mooie en goed onderhouden voorgevel beschikt.

Wij van SMBW kunnen er voor zorgen dat er steevast een doorgedreven reiniging van de gevel plaatsvindt waardoor deze haar authentieke uitstraling nooit zal verliezen. Wilt u ook graag het plezier ervaren van een echt mooie gevel in Maaseik? Aarzel dan niet langer en neem snel en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Uw gevel laten stralen als nooit tevoren

Bij SMBW beschikken we over de mogelijkheid om een specialistische reiniging van uw gevel in Maaseik uit te voeren. Een dergelijke reiniging vindt steeds plaats aan de hand van de steensoort die bij het optrekken van de gevel werd gebruikt. Hierdoor kunnen wij onze klanten niet alleen verzekeren dat hun gevel zal stralen zoals nooit tevoren, daarnaast wordt ook mogelijke schade op efficiënte wijze voorkomen.

U kunt er voor kiezen om uitsluitend een reiniging te doen van de stenen in uw gevel, maar ook kozijnen reinigen behoort net als glasbewassing tot ons dienstenpakket. Wij zorgen er voor dat uw gevel in Maaseik terug straalt als nooit tevoren!

Maaseik

Graffiti verwijderen

Maaseik

Het belang van hydrofoberen

Erg veel mensen kiezen er op vandaag voor om hun muren in Maaseik te laten impregneren. Dat is interessant, want deze techniek maakt mogelijk om zeer eenvoudig opstijgend vocht tegen te houden en op te lossen. In principe doet hydrofoberen hetzelfde, maar dan met doorslaand vocht. Door uw gevel op deze manier te voorzien van een watervaste laag beschikt u meteen over een zeer interessant aantal voordelen, namelijk:

  • Graffiti verwijderen was nog nooit eerder zo eenvoudig
  • De isolerende werking van uw gevel wordt sterk verbeterd
  • Algen en mos krijgen veel minder kans
  • De uitstraling van uw gevel wordt niet aangetast

Wanneer u zo lang mogelijk van een echt schone gevel wenst te genieten in Maaseik is het hoe dan ook beslist de moeite waard om deze te laten hydrofoberen.

Snel en eenvoudig onderhoud

Het laatste waar u op zit te wachten is dat het onderhoud van uw gevel in Maaseik veel tijd in beslag neemt en daardoor ook een behoorlijke som geld kost. Gelukkig hoeft dat absoluut niet het geval te zijn, in tegendeel. Door een beroep te doen op de diensten van SMBW zorgt u er namelijk voor dat de gevelreiniging steeds op zo efficiënt mogelijke wijze wordt uitgevoerd. Dat is interessant, want op die manier worden de werken niet alleen in tijd beperkt, daarnaast kunt u ook steeds rekenen op een scherpe kostprijs. Of u nu uw gevel wenst te laden zandstralen of u graag een andere reiniging zou willen, het is allemaal mogelijk door in Maaseik een beroep te doen op onze diensten!