Helmond

Wilt u de mooiste gevel van Helmond?

Het lijkt vandaag vaak een competitie onder eigenaars van woningen uit de buurt, namelijk wie kan zeggen dat hij de mooiste gevel heeft van allemaal? De gevel van uw huis is altijd iets speciaal. Het is het eerste waar mensen mee in aanraking komen en vaak wordt op basis van de uitstraling van de gevel reeds een eerste gedacht gevormd over het huis. Dat is natuurlijk vervelend, want dat wil zeggen dat u er altijd voor moet zorgen dat uw gevel over een zo optimaal mogelijke uitstraling beschikt. Hoe dan ook, wilt u graag kunnen pronken met de mooiste gevel van Helmond en dat niet voor even, maar het liefst voor altijd? Geen probleem! Wij kunnen er voor zorgen dat uw gevel door de jaren heen helemaal niets aan uitstraling hoeft in te boeten!

Welke diensten kunnen wij aanbieden?

Als gespecialiseerd bedrijf bieden wij onze klanten in met name Helmond verschillende mogelijkheden aan om hun gevel, maar ook de glazen in hun woning en hun vloeren zo optimaal mogelijk te laten onderhouden. We zetten graag een aantal van deze diensten voor u op een rijtje:

Bovenstaande is uiteraard slechts het topje van de ijsberg. Ook kozijnen reinigen behoort bijvoorbeeld tot ons aanbod aan diensten. Wilt u ook graag een zo optimaal mogelijk onderhoud van de gevel van uw huis in Helmond? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Helmond
Kozijn

Hoe bekladding laten verwijderen?

Vandaag de dag krijgen steeds meer inwoners en ondernemers van de stad Helmond te maken met bekladding op hun gevel. Dat is zeer vervelend, niet alleen omdat graffiti verwijderen alles behalve eenvoudig is, maar ook omdat er de nodige kosten bij komen kijken. Heeft u eveneens vastgesteld dat er bekladding is aangebracht aan uw woning en wenst u deze zo snel mogelijk te laten verwijderen? Dat kan! Wij van SMBW beschikken over de meest geavanceerde mogelijkheden om ook de graffiti op uw gevel als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen. Aarzel dan ook niet langer en ontdek hoe wij u in Helmond precies van dienst kunnen zijn.

Uw gevel laten zandstralen, een goed idee?

Veel mensen die de gevel van hun huis in Helmond willen laten reinigen denken er aan om ze te laten zandstralen. Het is inderdaad een feit dat dit type reiniging er voor kan zorgen dat uw gevel er meteen terug als nieuw uit komt te zien, maar anderzijds moet het ook gezegd worden dat dit type reiniging niet altijd even interessant is, in tegendeel. Het komt bijvoorbeeld zeer vaak voor dat het zandstralen schade veroorzaakt aan de steen in de gevel. Om dergelijke problemen te voorkomen is het steeds een goed idee om een beroep te doen op de mogelijkheden van een professioneel onderhoudsbedrijf uit de omgeving van Helmond en dan bent u bij SMBW aan het juiste adres!