Graffiti verwijderen

3P7A2938 copy

Wilt u graffiti snel en vakkundig laten verwijderen?

Vandaag de dag krijgen steeds meer mensen te maken met graffiti op de gevel van hun gebouw. Deze graffiti is zeer vervelend en moet zo snel mogelijk worden verwijderd, in het bijzonder omdat anders andere vandalen zomaar even ook hun tekens zullen achterlaten en het vandalisme alleen maar erger zal worden. Wilt u eveneens aangebrachte graffiti door een professionele partij laten verwijderen? Bel SMBW, wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten graffiti op alle soorten materialen!

Laat graffiti verwijderen door de specialist

Het komt voor de bedrijven en particulieren zelf de graffiti trachten te verwijderen. Echter graffiti verwijdering krijgt u niet zomaar voor elkaar en het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen kan enorme schade toe brengen aan uw gevel. We raden het u daarom ten zeerste af!

Gebruik van moderne Technieken

Moderne technieken maken het mogelijk om de verf als het ware uit de gevel te trekken waardoor deze op vakkundige wijze kan worden verwijderd. Hierdoor wordt niet alleen schade, maar ook een achterblijvende kleur voorkomen. Het mag dan ook duidelijk zijn, het weghalen van graffiti mag op het eerste zicht dan misschien niet zo moeilijk lijken, in de praktijk is het verstandiger om een ervaren gevelreiniger in te schakelen voor dit werk!

Professionele graffiti verwijdering door SMBW

SMBW is reeds jaren actief als specialist in gevelreiniging en graffitiverwijdering. Wij werken snel, professioneel en voordelig. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan

  • Wordt uw gevel echt grondig gereinigd, geen spoor blijft meer achter
  • Blijft uw gevel volledig in tact en wordt geen schade veroorzaakt
  • Wordt de gevel ook voorzien van een beschermlaag zodat de gevel langer netjes blijft
  • Is de graffiti snel en vakkundig verwijderd!

Bescherming tegen toekomstige graffiti

Bestaande graffiti verwijderen is één ding, maar wat met het voorkomen van bekladding in de toekomst? Wij als ervaren gevelreiniger kunnen er voor zorgen dat er een waterafstotende laag op uw gevel wordt aangebracht waardoor graffiti in de toekomst zeer eenvoudig kan worden schoongemaakt. Het plaatsen van deze waterafstotende laag gebeurt door middel van het zogenaamde hydrofoberen. Wanneer er dan nog eens graffiti op uw gevel wordt aangebracht kan deze snel verwijderd worden. Wilt u ook bekladding even kunnen verwijderen in de toekomst zonder grote kosten uit te geven? Aarzel dan niet langer en neem snel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Belt u dan 040-2134095. Of vul het formulier in op de rechterzijde. Wij zijn u graag van dienst.