Gevelrenovatie

Een doorgedreven gevelrenovatie laten uitvoeren

Vandaag de dag kiezen de meeste mensen er voor om geen nieuwbouw meer te laten bouwen, maar een bestaande woning over te kopen. Dat is interessant omwille van het feit dat de aankoopprijs gevoelig lager ligt. Anderzijds moet het gezegd dat het risico bestaat dat u binnen afzienbare tijd een extra investering zult moeten doen. Deze investering kan bijvoorbeeld bestaan uit het uitvoeren van een grondige gevelrenovatie. Door het uitvoeren van deze werken kan met name het voegwerk worden hersteld en kan ook de uitstraling van uw gevel meteen terug aanzienlijk worden verbeterd.

Grondige, maar betaalbare renovatie

Bij SMBW bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van een grondige gevelrenovatie. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat:

  • Uw gevel wordt voorzien van een waterafstotende laag
  • De isolerende werking van uw gevel structureel wordt verbeterd
  • Hardnekkig vuil in een handomdraai wordt verwijderd
  • Het risico op doorslaand vocht in de kiem wordt gesmoord

Bent u eveneens op zoek naar een geschikte partner voor het uitvoeren van gevelrenovatie? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Gevelrenovatie

Wat met de voegen?

Een zeer belangrijk onderdeel van de gevel wordt gevormd door de voegen. Tijdens het uitvoeren van een gevelrenovatie kunnen verschillende soorten reinigingen worden toegepast. Al deze reinigingen hebben niet alleen als doel om de stenen schoon te maken, maar zorgen er eveneens voor dat de voegen gereinigd worden. Op deze manier verdwijnt groen en vuil als sneeuw voor de zon en ziet uw gevel er weer echt helemaal gezond uit. Ook voor wat uw voegen betreft is het laten uitvoeren van een grondige gevelrenovatie dus absoluut zeer interessant te noemen!

Extra beschermlaag voor uw gevel

Indien u er dan toch voor kiest om uw gevel te laten renoveren is het nog interessant om met een aantal extra zaken rekening te houden. Het is namelijk zo dat u er voor kunt zorgen dat uw gevel beter wordt beschermd tegen bijvoorbeeld mogelijke bekladding. Tijdens het uitvoeren van gevelrenovatie kunt u namelijk de gevel laten hydrofoberen. Hierdoor wordt een waterafstotende laag aangebracht aan de gevel waardoor mogelijke bekladding zeer eenvoudig kan worden verwijderd. Daarnaast heeft het toepassen van zo’n extra laag op de gevel nog een extra voordeel. Het verbetert immers de isolatie en ook doorslaand vocht heeft geen kans meer. Wilt u graag ook dit onderdeel van gevelrenovatie laten uitvoeren? Neem dan snel geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!