Gevelreiniging

De belangrijkste aandachtspunten van gevelreiniging

Er is een moment geweest waarop de meeste mensen er voor kozen om zelf de reiniging van hun gevel voor hun rekening te nemen. We zien de laatste jaren dat dit moment echter aanzienlijk naar de achtergrond is verdrongen. Vandaag de dag willen mensen de reiniging van hun gevel dan ook veel liever uitbesteden aan een bedrijf met voldoende kennis van zaken. Dat is ook niet meer dan normaal, want een slechte gevelreiniging kan verschillende vervelende nadelen met zich meebrengen, namelijk:

Gevelreiniging

  • De gevel kan beschadigd raken
  • De uitstraling van uw woning kan negatief worden beïnvloed
  • Er kan een lek ontstaan
  • U kunt te maken krijgen met zeer aanzienlijke kosten voor de herstelling

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk dat u voor de reiniging van uw gevel maar beter een beroep kunt doen op een echt ervaren bedrijf zoals SMBW!

Zandstralen of niet?

Wanneer we het hebben over een grondige gevelreiniging kunnen we niet anders dan het hebben over zandstralen. Deze wijze van reiniging is interessant omdat het er voor kan zorgen dat het meest hardnekkige vuil als sneeuw voor de zon verdwijnt. Aan de andere kant moet het echter ook gezegd dat zandstralen er voor kan zorgen dat de stenen in uw gevel beschadigd raken en dat is meteen een stuk minder interessant. Laat het zandstralen dan ook alleen maar uitvoeren door een professionele partij die u perfect kan adviseren over het type gevelreiniging die het best past bij uw gevel.

Voordelig een reiniging laten uitvoeren

Veel mensen vrezen dat het laten uitvoeren van een gevelreiniging steeds enorm veel geld moet kosten, dat is echter zeker en vast niet het geval. Door er voor te kiezen om deze reiniging uit te besteden aan SMBW zorgt u er namelijk voor dat uw gevel er terug helemaal als nieuw uit komt te zien en dat zonder dat u een hoge kostprijs moet betalen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een professionele partij voor het toepassen van een gevelreiniging? In dat geval bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres!

Gevelreiniging vliegveld

Grondige reiniging van kozijnen en glazen

Het toepassen van gevelreiniging gebeurt op verschillende vlakken. In eerste instantie is het zo dat er onderhoud wordt uitgevoerd aan de steen waaruit de gevel is opgetrokken. Dat kan zoals eerder reeds aangegeven door middel van zandstralen, maar er kunnen ook tal van andere, minder agressieve vormen van onderhoud uitgevoerd worden. Naast de steen in de gevel is het ook belangrijk om speciale aandacht te besteden aan de kozijnen en de ramen en ook wat dat betreft helpen wij van SMBW u graag verder! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, op vlak van gevelreiniging bieden wij u graag alles wat u nodig heeft en dat steeds tegen een zeer voordelige kostprijs.