Gevelonderhoud

Waarom is gevelonderhoud laten uitvoeren zo belangrijk?

Wanneer u vast moet stellen dat de uitstraling van uw huis niet meer is wat het is geweest heeft dit waarschijnlijk iets te maken met het vuil dat er door de jaren heen is op ontstaan. Vooral het dak en de gevel zijn wat dat betreft twee zeer vatbare plaatsen. De functie van uw gevel wordt zeer vaak onderschat en het is pas wanneer het te laat is dat wordt opgemerkt hoe vuil deze echt is. In dat geval is een specialistisch gevelonderhoud het beste wat u kunt laten uitvoeren en wij van SMBW helpen u daar graag bij verder.

Voordelen van een regelmatig onderhoud

Indien u er voor kiest om op regelmatige basis een doorgedreven gevelonderhoud uit te laten voeren kunt u steeds rekenen op verschillende interessante voordelen. Deze voordelen zijn:

  • Uw gevel blijft er het hele jaar door goed uitzien
  • Vuil in de voegen krijgt geen kans om zich te manifesteren
  • Uw kozijnen en beglazing blijven erg schoon
  • Een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw gevel aanzienlijk

Bent u eveneens op zoek naar een geschikte partner om voor u het gevelonderhoud uit te voeren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat wij onze klanten te bieden hebben!

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Reinigen van kozijnen en glazen

Het uitvoeren van gevelonderhoud beperkt zich niet alleen tot het reinigen van de gevelsteen waar gebruik van is gemaakt. De gevel bestaat uit tal van verschillende onderdelen waar veelal geen rekening mee wordt gehouden. Wat bijvoorbeeld te denken van de voegen? Deze kunnen zeer aanzienlijk te lijden hebben onder de tand des tijds, maar dat geldt eveneens voor de kozijnen en de beglazing. Door een beroep te doen op de diensten van SMBW kunt u een zeer compleet gevelonderhoud laten uitvoeren waardoor uw volledige gevel zal stralen als nooit tevoren. Bent u met andere woorden niet alleen op zoek naar een geschikte partij voor het uitvoeren van gevelreiniging, maar wilt u ook graag uw kozijnen en glazen laten reinigen? Dan bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres!

Een gepaste reiniging is belangrijk

Gevelonderhoud is iets waarvan mensen al snel denken dat ze het wel zelf even uit kunnen voeren. In de praktijk is een dergelijke reiniging echter niet zo eenvoudig als het op het eerste zicht lijkt, in tegendeel. Het is bijvoorbeeld van cruciaal belang om de juiste reiniging te kiezen voor uw gevelsteen. Zandstralen kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de steen wordt beschadigd en dat kan niet de bedoeling zijn. Twijfelt u over het type onderhoud dat moet worden uitgevoerd en wilt u dit het liefst laten uitvoeren door een echte specialist? Aarzel dan niet langer en laat uw gevelonderhoud verzorgen door een echt professionele partij!