Gevel reinigen

Laat uw gevel reinigen door een professionele partij

Indien u reeds over een iets oudere woning of kantoorpand beschikt kan het voorkomen dat de tand des tijds daar haar invloed op heeft uitgeoefend. Dat is natuurlijk vervelend, vooral omdat dit er voor kan zorgen dat de uitstraling van het gebouw wordt aangetast. Toch hoeft dat niet noodzakelijk het geval te zijn, in tegendeel. Door het regelmatig reinigen van de gevel van uw woning zorgt u er immers voor dat deze er altijd even mooi blijft uitzien terwijl dit ook de levensduur van het huis alleen maar ten goede komt.

Voordelige reiniging

Wij van SMBW zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels. Wij beschikken over tal van verschillende reinigingsmethodes waardoor we steeds met zekerheid kunnen stellen dat de reiniging die door ons wordt toegepast is afgestemd op het type gevel waarover u beschikt. Dat is noodzakelijk, want het is absoluut niet correct dat zomaar iedere reiniging geschikt is voor alle gevels, in tegendeel. Neem nu bijvoorbeeld zandstralen. Dit type reiniging mag op het eerste zicht nog zo interessant zijn (en dat is het ook), dat neemt niet weg dat hierdoor schade aan de buitenmuur kan ontstaan met alle gevolgen en kosten van dien. Om dit te voorkomen is het dan ook steeds een goede zaak om voor de reiniging van uw buitenmuur een beroep te doen op een ervaren bedrijf!

Kozijnen en glazen

Uw gevel reinigen laat u dus maar beter doen door SMBW, maar wat gezegd van de kozijnen en de beglazing in de ramen? Deze onderdelen van de gevel zijn nooit inbegrepen bij een standaard onderhoud van de steen en moeten dus individueel worden schoongemaakt. Ook voor het reinigen van die kozijnen en vensters bent u bij ons echter aan het juiste adres. Uw gevel reinigen op een financieel interessante en zeer kwalitatieve wijze? Aarzel dan niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Gevel reinigen

Gevel reiniging woonhuis