Gevel impregneren

Waarom uw gevel impregneren?

Het is vandaag de dag meer dan ooit noodzakelijk om het warmteverlies in uw woning zoveel mogelijk te beperken. Om dit te kunnen realiseren kiezen mensen er steevast voor om een uitgebreide isolatie toe te passen. Deze isolatie wordt niet alleen voorzien in de vloer en het dak, daarnaast wordt er steeds meer aandacht geschonken aan de gevel. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat er via de muren bijzonder veel warmteverlies optreedt en dat moet een halt worden toegeroepen. Door te kiezen voor het zogenaamde impregneren kunt u er in ieder geval voor zorgen dat het warmteverlies aanzienlijk wordt teruggedrongen en dat is zeer interessant.

Gevel impregneren

Wat is hydrofoberen?

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen er voor om hun gevel te laten hydrofoberen. Deze manier van impregneren brengt verschillende zeer interessante voordelen met zich mee. Niet alleen is het zo dat u op deze manier de buitenmuur van uw woning beter beschermt door middel van een speciale, waterafstotende laag, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een aanzienlijk betere isolatie. Veel mensen geven verder ook aan dat er doorslaand vocht optreedt waardoor ze met de nodige overlast in huis te maken krijgen. Ook wat dat betreft kan uw gevel impregneren de perfecte oplossing bieden.

Een goede reiniging en bescherming

Indien u er voor kiest om uw gevel te laten hydrofoberen slaat u dus eigenlijk twee vliegen in één klap. In eerste instantie zorgt u voor een doeltreffende reiniging waardoor uw buitenmuur er opnieuw heel fris en schoon komt uit te zien, maar daarnaast kiest u ook voor een extra doeltreffende bescherming tegen bedreigingen van buitenaf. Tel daarbij op dat impregneren eigenlijk slechts gepaard gaat met een zeer lage kostprijs en u heeft geen enkele reden meer om de buitenmuur van uw woning niet te laten behandelen! Bent u overtuigd en wilt u graag uw gevel impregneren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Alle voordelen op een rijtje

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, er voor kiezen om uw gevel te laten impregneren voorziet u steevast van een aantal zeer interessante voordelen. We zetten ze graag even voor u op een rijtje:

  • Uw gevel impregneren zorgt voor een sterk verbeterde isolatie
  • Door het hydrofoberen krijgt doorslaand vocht minder kans
  • Vervelende zaken zoals mos en algen worden tegengegaan
  • Door het hydrofoberen zorgt u er voor dat bekladding die wordt aangebracht op zeer eenvoudige wijze kan worden verwijderd.