Vloerreiniging

Uw vloeren snel weer in nieuwstaat

Een vloer is continu in gebruik en tijdige periodieke schoonmaak is dan ook geen overbodige luxe. Een schone vloer is een goed visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie, is goed voor de hygiëne en verlengt de levensduur van uw vloer. Het is de investering zonder meer waard. Goede vloerreiniging vraagt om een specialist.

Vloerreiniging

Linol vloer

Passende oplossing

SMBW kan heeft afhankelijk van uw type vloer en passende oplossing voor u klaar. Tegelvloeren, magazijnvloeren en linoleumvloeren hebben elk een andere benadering nodig. Een linoleumvloeren moet na de schoonmaak bijvoorbeeld extra beschermd worden. Soms kan het nodig om machinaal te schrobben om de ergste vervuiling de baas te kunnen. Wat de situatie ook moge zijn, met deze en andere specialistische schoonmaaktechnieken wordt uw vloer weer helemaal schoon.

Met onze kennis, kunde en ervaring kunnen wij u altijd verder helpen ongeacht het type vloer in uw pand. Aarzel niet om ons in te schakel. In goed overleg plannen wij de schoonmaak in zodat u met zo min mogelijk overlast zo snel mogelijk weer een representatieve vloer heeft.

Magazijnvloer vies
Magazijnvloer voor de schoonmaak van SMBW

Magazijnvloer schoon 2
Magazijnvloer na de schoonmaak van SMBW

Informeer naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor vloerreiniging door te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.