Specialistische reiniging

Reinigingspecialist

SMBW heeft de vakkennis, mensen en middelen om zowel het dagelijkse als het incidentele schoonmaak naar wens uit te voeren. Naast de gebruikelijke schoonmaakklussen die wij regelmatig uitvoeren zijn wij in ons element bij specialistische schoonmaak.

Schoon tot in de puntjes

Specialistische reiniging betreft vaak grote oppervlakten waarbij het gevaar bestaat dat de details gemist worden. Wij van SMBW waken hier altijd voor en zorgen er altijd voor dat elk hoekje en gaatje goed gereinigd wordt. Specialistische onderhoud wordt vaak minder frequent uitgevoerd en betreft in veel gevallen vuile dat moeilijk te reinigen of moeilijk te bereiken is. Onze specialisten weten ook in moeilijk situatie hardnekkige vervuiling te verwijderen. Met de juiste kennis, middelen en materialen maken wij uw gebouw of terrein weer helemaal op orde.

Wij kunnen voeren raambewassing, graffitverwijdering uit en onderhouden daarnaast en conserveren linoleum vloeren. Ook bij een periodieke grote schoonmaak van terreinen en gebouwen kunt op SMBW rekenen.

Onderhoud resulteert in beter behoud

Goed reiniging en onderhoud betekend betekent een beter behoud van uw pand. Zo houdt u de exploitatiekosten lager en u verlengt de levensduur van het gebouw. In goed overleg kiezen gaan wij aan de slag op een tijd en op een manier die u wenst. Wij maken duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en de overlast tot op een minimum beperkt wordt.

Specialistische reiniging

Grafitti verwijderen

Machinaal schrobben

NS Glas Vuil
NS fietsenstalling voor de schoonmaak van SMBW

NS Glas Schoon
NS fietsenstalling de schoonmaak van SMBW

Informeer naar de mogelijkheden

We kunnen als geen andere zowel dagelijkse als incidentele specialistische schoonmaak op te pakken. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw specifieke reinigingsvraagstuk te bespreken. Wij vinden ongetwijfeld een passende oplossing voor uw situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.