Kozijnenreiniging

Laat uw kozijnen tijdig professioneel reinigen

Voor de schoonmaak van kozijnen geldt dat tijdig en goed onderhoud de levensduur van het kozijn sterk ten goede komt. Plan daarom tijdig een periodieke schoonmaak in. Door goede schoonmaak lijft de kleur van de gelakte kozijnen optimaal. SMBW kan u helpen met de schoonmaak van houten kozijnen, aluminium kozijnen en aluminium kozijnen. Het materiaal van het kozijn bepaald in grote mate de schoonmaakmethode die we hanteren. We gebruiken milieuvriendelijke technieken die uw kozijnen niet aantasten maar wel weer helemaal schoon maken.

Kunststof kozijnen reinigen

Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig maar 100% onderhoudsvrij zijn ze niet. Kozijnen worden continu blootgesteld aan de weerselementen. Kunststof kozijnen kunnen na verloop van tijd vies en lelijk worden door weeraanslag. Niet alleen dat maar als de vervuiling te lang blijft zitten kan deze permanente vormen aannemen. Bij kunststof kozijnen mogen geen normale reinigingsmiddelen die schuren, agressieve schoonmaakmiddelen als chloor of schuursponsen gebruikt worden omdat dit de kozijnen beschadigd.

Schakel een specialist in

Voorkom blijvende schade door op tijd een professional als SMBW in te schakelen. Een goede kozijnen reiniging vraagt om een specialist.

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Kozijnreiniging
kozijn-voor-na