Gevelreiniging

Visitekaartje van uw bedrijf

De gevel van uw bedrijfspand is belangrijk voor de eerste indruk die uw klanten van uw organisatie krijgen. Het is het eerste wat de klant ziet als zij een afspraak bij u op kantoor hebben. De gevel staat continu bloot aan weer en wind. Een periodieke gevelreiniging behoud de uitstraling van uw pand en verlengt het behoud van uw pand. SMBW heeft veel ervaring met het reinigen van diverse geveltypes.

Frisse uitstraling van uw pand

Naast dat uw pand weer een frisse uitstraling krijgt voorkomt het ook dat vervuiling het gevelmateriaal aantast op termijn. Een periodieke gevelreiniging draagt dus bij aan de uitstraling van uw pand en verlengt meteen het behoud van uw pand. In veel gevallen kunnen wij met warm water in combinatie met hoge druk de gevel al vakkundig schoon maken. Dit is niet alleen milieuvriendelijk maar tast ook het gevelmateriaal niet aan. Voor hardnekkig vuil hebben wij ook nog ander gevelreinigingstechnieken achter de hand waardoor u ook in die gevallen verzekerd bent van een mooie gevel nadat onze schoonmaakspecialisten langs zijn geweest. Bij ernstige roetaanslag of graffiti is chemische reiniging vaak de enige reële oplossing.

Hoogbouwgevels reinigingen

Ook de specialistische gevelschoonmaak van hoogbouw kunt u aan SMBW overlaten. Met behulp van een hoogwerker kunnen wij ook de gevels van grote en hoge kantoorpanden weer helemaal opfrissen. Geen schoonmaakklus is ons te groot.

Gevelreiniging woning

Gevelreinigng hoogbouw

Trespa Vuil

Trespa gevel voor de schoonmaak

Trespa Schoon

Trespa gevel voor na de schoonmaak

Gevelreiniging

Preventie

Preventie kan een hoop problemen voorkomen. In sommige gevallen is het preventief behandelen van een gevel door te impregneren een goede oplossing. Een gevel impregneren is een van onze specialiteiten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Meer informatie over gevelreiniging?

SMBW informeert u graag verder over de verschillende mogelijkheden van gevelreiniging. Afhankelijke van de mate van vervuiling kiezen we een reinigingsoplossing waarmee u verzekerd bent van het beste resultaat.

Neem vrijblijvend contact op met SMBW voor meer informatie.