Boxmeer

Een professionele partij voor gevelreiniging in Boxmeer

Steeds vaker kiezen eigenaars van een woning er voor om zelf de reiniging van hun gevel uit te voeren. Dat is op het eerste zicht misschien interessant, vooral op financieel vlak, maar het brengt ook de nodige nadelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het feit dat u alle producten voor de reiniging zelf zult moeten kopen evenals de hulpmiddelen die u nodig heeft om de reiniging mee uit te voeren. Daar komt bij dat een reiniging die u zelf uitvoert doorgaans zeer oppervlakkig is waardoor het meest hardnekkige vuil niet wordt verwijderd. Het mag dan ook duidelijk zijn dat het veel interessanter is om een specialistische reiniging uit te laten voeren in Boxmeer door ons bedrijf!

Hoe uw gevel laten reinigen?

Veel mensen denken dat er op vlak van gevelreiniging slechts één mogelijkheid bestaat en dat, dat zandstralen is. Dat is absoluut niet het geval, in tegendeel. U dient er trouwens hoe dan ook rekening mee te houden dat het toepassen van zandstralen lang niet altijd mogelijk is.

Veel gevels in Boxmeer zijn immers opgetrokken uit een steen die beschadigd kan geraken door dit type reiniging. Wanneer dat gebeurd kan die schade veelal niet zomaar terug worden hersteld waardoor u rekening dient te houden met aanzienlijke kosten.

Een beroep doen op een gespecialiseerde firma zoals SMBW voor de reiniging van uw gevel in Boxmeer is wat dat betreft absoluut geen overbodige luxe! Wij weten precies welk type reiniging het meest geschikt is voor uw gevel.

Boxmeer

Hekwerk schoonmaken

Een optimale verzorging van uw gevel

Het is één ding om er voor te zorgen dat de steen in uw gevel in Boxmeer goed wordt gereinigd, maar er zijn uiteraard nog andere onderdelen die de nodige aandacht verdienen. Wat dat betreft bieden we onze klanten bijvoorbeeld ook kozijnen reiniging aan. Door dit type reiniging zien uw kozijnen er terug als nieuw uit. In combinatie met glasbewassing kan dit er voor zorgen dat uw gevel precies over die uitstraling beschikt die het verdient. In ieder geval mag het duidelijk zijn, de reiniging of renovatie van uw gevel in Boxmeer bestaat uit meer dan enkel en alleen het reinigen van de steen.

Verbeteren van de weerstand van uw gevel

De tand des tijds kan na verloop van tijd een bepaalde impact hebben op de gevel van uw woning of kantoorpand in Boxmeer. Dat is vervelend, maar er bestaan gelukkig wel verschillende behandelingen die het mogelijk maken om die weerstand te verbeteren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan hydrofoberen. Door deze wijze van impregneren toe te passen kunt u rekenen op tal van verschillende voordelen, namelijk:

  • De isolatie van uw gevel in Boxmeer wordt structureel verbeterd
  • Doorslaand vocht krijgt opvallend minder mogelijkheden om zich door te zetten
  • Graffiti verwijderen wordt veel eenvoudiger door de aanwezigheid van een waterafstotende laag op de gevel